Επιστροφές Προϊόντων

Εάν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή μεγέθους/χρώματος/σχεδίου του προϊόντος που αγοράσατε - και μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί - θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα στο τηλέφωνο 2231301017 εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και να πραγματοποιήσετε την αποστολή του προϊόντος εντός 2 ημερών από την ημερομηνία έγκρισης του αιτήματος επιστροφής.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκονται μέσα στην αρχική τους συσκευασία και στην αρχική τους κατάσταση. Αν για οποιοδήποτε λόγο η συσκευασία ή το προιόν δεν είναι σε άριστη κατάσταση δεν θα υπάρξει δυνατότητα αλλαγής.

Σε περίπτωση που το πρϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας παρακαλής θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα στο τηλέφωνο 2231301017 εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και κατόπιν επιβεβαίωσης και χωρίς οικονομική επιβάρυνση του πελάτη θα πραγματοποιηθεί αντικατάσταση.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό σε διάστημα

6 μηνών από την πώλησή του, αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση ή ακόμα και την αντικατάστασή του με νέο (στην περίπτωση που δεν επιδέχεται επιδιόρθωση),

χωρίς οποιαδήποτε επιβάρυνσή σας.

Η παρουσία σας σε αυτή την περίπτωση στο κατάστημα κρίνεται υποχρεωτική.

Εαν κριθεί αναγκαία η αντικατάσταση και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στην αντικατάσταση από κάποιο άλλο, ισάξιο προϊόν της επιλογής σας, ή την επιστροφή ολόκληρης ή μέρους της αξίας του σε χρήματα.

Το ποσό επιστροφής χρημάτων στην περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων που έχουν χρησιμοποιηθεί υπολογίζεται στην αρχική αξία, μειωμένη κατά 10% για κάθε μήνα που έχει μεσολαβήσει από την αρχική πώληση.